Despre noi

S.C. Voest Autoimpex S.R.L.

Importator direct piese auto originale si aftermarket

japoneze,coreene,americane si europene

 

Este una dintre primele companii profesioniste de piese de schimb auto straine din România, înregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/11360/1991, cod fiscal RO2594481.

Înfiintata în 1991, compania noastra are o bogata experienta în importul si desfacerea de piese auto de schimb pentru masini straine.

Raportul calitate-pret pe care l-am oferit de-a lungul timpului, ne-a ajutat sa ne consolidam o reputatie excelenta si sa ne formam un cerc larg de clienti fideli, dar si un numar mare de colaboratori, începând de la proprietarii - persoane fizice - de autoturisme si pâna la marile companii multinationale existente azi în România.

Importul si comercializarea de piese auto de prim montaj, garantate prin certificate de calitate precum si profesionalismul si experienta noastra în vânzarea corecta a acestor piese, promptitudinea si seriozitatea cu care onoram orice comanda, ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune companii de pe piata româneasca de piese auto de schimb pentru autoturismele straine.

S.C. Voest Autoimpex S.R.L. pune la dispozitia clientilor sai un numar de trei magazine în Bucuresti si de asemenea magazinul virtual de piese auto alpadrino.ro care a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si comanda produsele dorite in functie de datele masinii.

 Noi comercializam piese auto europene , japoneze ,coreene ,americane originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.