Modalitati de plata

Modalitati de plata

Va asteptam la sediile noastre din Bucuresti sau puteti comanda din fata calculatorului iar produsele le vom transporta gratuit si cat mai rapid in Bucuresti (pentru comenzi cu o valoare de peste 300 lei), la adresa specificata de dumneavoastra.

In cazul in care nu sunteti din Bucuresti transportul produselor se va face prin Fan Courier, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra.

 -     plata produselor se va face la alegere prin ramburs sau OP;

 -     dupa expedierea coletului, veti primi numarul de aviz curier si valoarea totala a rambursului (valoare totala produse) prin e-mail.

 -     numai dupa ce achitati contravaloarea pieselor achizitionate puteti verifica continutul coletului si daca din diverse motive acesteanu corespund cu cele existente pe masina, nu incercati sa montati si nu deteriorati  ambalajul. Va rugam sa ne contactati telefonic si sigur vom putea rezolva orice problema.

Pentru a returna piesele primite prin curier, sunt necesare urmatoarele:

  • sa ne contactati telefonic, cand doriti sa returnati produsele;

  • sa ambalati produsul  pentru a proteja ambalajul original;

In cazul in care produsele solicitate sunt in stoc, le puteti achizitiona achitand prin numerar, ramburs, card sau OP.

  • daca achitati cu OP, produsele se pot ridica dupa ce veti trimite copia OP la una din adresele noastre de e-mail si dupa ce contravaloarea produselor achizitionate intra in contul nostru;
  • pentru produsele care se aduc la comanda  este necesar un avans de minim 50% din valoare si dupa confirmarea platii de catre banca se va lansa comanda, urmand ca ulterior sa se achite diferenta.

Conditiile de garantie le gasiti pe spatele facturii fiscale.

Preturile afisate sunt în RON cu TVA inclus si actualizate online.

Daca nu aveti timpul necesar pentru a identifica piesele in catalogul nostru online, puteti trimite Cerere Pret, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Va multumim pentru alegerea facuta si ne bucuram sa fim alaturi de dumneavoastra.

 

Cu respect,
Echipa al-padrino.ro