Cum poti cumpara de pe site?

Alege produsele

        Folositi sectiunea "Cautare" din coltul stanga sus al paginii pentru a va alege produsele care se potrivesc necesitatilor dumneavoastra. De asemenea, pentru cautare puteti folosi si sectiunea "Piese Auto”. Adaugati produsele in cosul de cumpararturi apasand butonul "Adauga in cos".

Cosul de cumparaturi

        Apasati butonul "Cos cumparaturi" ,apoi “Cumpara”. Aici aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

        In momentul in care v-ati decis asupra comenzii apasati butonul "Trimite comanda".

Intra in cont

        Dupa ce ati apasat butonul comanda, daca nu sunteti deja conectat cu contul si parola dvs., va trebui sa faceti acest pas pentru a putea efectua comenzi.

        Daca nu aveti un cont valid apasati pe butonul "Creare cont" pentru a va autentifica. Dupa ce creati contul veti fi logat automat si se va afisa un formular pentru a completa datele de contact si livrare.

Selecteaza metodalitatea de plata

        Aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plata, intre plata online prin card bancar, plata prin ordin de plata sau puteti plati la livrare ramburs.

        Detalii asupra modalitatilor de plata veti gasi in sectiunea "Cum platesc".

Finalizarea comenzii

        Pentru a finaliza comanda apasati butonul "Trimiteti comanda".

Confirmare comanda

        Dupa ce ati ales modalitatea de plata veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii nostri pentru confirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea comenzii si stabilirea detaliilor.

        Dupa verificarea telefonica a comenzii se emite factura proforma in cazul in care doriti sa achitati cu OP.

Livrarea comenzii

        Livrarea in Bucuresti se face gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 lei sau se poate ridica de la punctul de lucru in 3 ore de la lansarea si confirmarea comenzii iar in tara se face a doua zi la adresa specificata de dumneavoastra. Daca produsele dumneavoastra nu se afla in stoc timpul de livrare poate creste, insa veti fi notificat telefonic sau email.

        Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Cu respect,
Echipa al-padrino.ro